EVO U KAKVOM SU STANJU NOVAK I JELENE: Upravo stigle vijesti iz kuće, ODLOŽILI DRUGI TEST NA KORONA VIRUS, evo zašto

Kiosk
EVO U KAKVOM SU STANJU NOVAK I JELENE: Upravo stigle vijesti iz kuće, ODLOŽILI DRUGI TEST NA KORONA VIRUS, evo zašto
.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković odložio je drugi test na korona virus.

Đoković je prošlog utorka objavio da je pozitivan i da će uraditi novi test za pet dana, ali je ipak promenio plan, javila je Radio-televizija Srbije.

Podsjetimo, najbolji teniser svijeta je prije šest dana potvrdio da su njegova supruga i Jelena inficirani (test su u ponedeljak uradili odmah po dolasku iz Zadra, gdje je upravo zbog novog korona virusa prekinut teniski turnir) i da se oboje osjećaju dobro.

"Nadam se da se neće komplikovati bilo čija zdravstvena situacija i da će svi biti dobro. Ja ću ostati u samoizolaciji narednih 14 dana, i ponoviti test za 5 dana", objavio je Novak Đoković u tadašnjem saopštenju.

jelena-novak

"Iako je bio plan da se testira u nedelju, odlučio je da to odloži i testiranje obavi po isteku samoizolacije od 14 dana, što je redovna procedura kada se ustanovi prisustvo korona virusa u organizmu pacijenta. Novi test najbolji teniser svijeta odradiće 7. jula", javlja RTS.

Čitava "promjena plana" nastala je zbog jednog nesporazuma u komunikaciji, jer se na drugi test ide u onim slučajevima kada postoji mogućnost da je neko inficiran, a na prvom testiranju nije utvređno prisustvo SARS-CoV-2 virusa. Tada se, za pet dana, radi novi test.

Kako je Đoković bio pozitivan na svom prvom testiranju, novo ga čeka - tek za 14 dana u odnosu na tu posjetu ljekarima, odnosno pomenutog 7. jula.

jelena-novak-instagram

Ono što je, međutim, najvažnije - kako "Blic" saznaje, i Novak Đoković i njegova supruga Jelena se osjećaju dobro i nemaju nikakve simptome bolesti.

Prate sve preporuke ljekara, i kako lekari budu rekli, tako će da urade. "Da li za pet, 14 ili koliko god dana bude trebalo da se čeka za novo testiranje, tako će i biti", saznajemo iz izvora bliskih porodici najboljeg tenisera svijeta.

Ne propustite