AKO MUŠKARAC URADI OVO, RASKID JE BLIZU: Ovo je siguran znak da će vas OSTAVITI, brzo provjerite!

Objavljeno:13.06.2020 - 08:08
A A A Times Arial

Koliko puta vam se desilo da sedite i besomučno gledate u telefon očekujući baš tu jednu poruku i baš taj jedan poziv.

A, tek ono samoprekorjevanje, nije trebalo da uradim to, što sam mu ono rekla, ili šta sam uradila pa ne želi više da se čujemo, zašto se odjednom promijenio. Sati i sati besomučnog razmišljanja i samomučenja, a istina je samo jedna - Njemu jednostavno nije dovoljno stalo! Da, prosto je i jednostavno baš, baš toliko, ali isto toliko, toliko bolno.

U knjizi "Njemu jednostavno nije dovoljno stalo", autora Grega Berendta kosultanta i Liz Tučilo izvršnog scenariste serije Seks i grad, koju je izdala "Laguna", na potpuno jednostavan način se razrešava misterija nejavljanja, nestajanja, nećkanja, prenemaganja oko braka i svih ostalih zapetljancija koje mogu da vas zadese u vezi ili pre veze sa dečkom.

NJEMU NIJE STALO AKO...

Da, ovo je surova istina, jer ako mu se sviđate, kaže Greg, vjerujte pozvaće vas na sastanak. Nema tu nikakvih možda me se plaši, možda ne želi da žuri, možda ne želi da pokvari prijateljstvo. Muškarci prosto uživaju u tome da dobiju ono što žele. Ako vas želi naći će vas. A, ako mislite da mu niste pružili dovoljno vremena, sve što treba da uradite jeste da uzmete u obzir vrijeme koje je vama bilo potrebno da primijetite njega i da to podijelite sa dva.

5e4k9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwwpbn01eqv8vmdvhotc2zjlhy2riytbiztdhymuwymnjnwm5zjexyzeuanblz5gtas0cngcbaae

...VAS NE ZOVE TELEFONOM

Uvijek je tu onaj izgovor da je zauzet i da će se javiti kasnije, ali sve mi dobro znamo da je to samo izgovor. Greg kaže: Sa pronalaskom mobilnog telefona i brzog biranja brojeva, gotovo je ne moguće da vas ne pozove. Zato imajte na umu da smo mi muškarci baš kao i vi, rado ćemo napraviti pauzu u danu punom obaveza da bismo popričali sa nekim koga volimo. To nas usrećuje, baš kao i vas. Kada biste mu se sviđali, bili biste mu ona svetla tačka u pretrpanom danu. A taj dan nikada ne bi mogao da ga spriječi da vas pozove, izričit je Greg.

...SE NE ZABAVLJA SA VAMA

Jer kaže Greg, viđanje nije isto što i zabavljanje. Da, postoji mnogo oblika zabavljanja, pogotovo u početnim fazama veze. Ovo je momcima, možda i omiljen period zabavljanja jer još uvek mogu da se pretvaraju da nisu odgovorni za vaša osećanja. S druge strane kada nekoga pozovete na ljubavni sastanak veza postaje zvanična. To u suštini govori, želim da se vidim s tobom nasamo i otkrijem da li imamo neku zajedničku budućnost. U slučaju da je potrebno dodatno objašnjenje obično se radi o izlasku na javno mesto, na ručak ili večeru, držanje za ruke je uključeno u cijeli program.

...SPAVA SA NEKIM DRUGIM

Ovo je svakako složena tema i tu ništa nije jednostavno. Ipak, Greg je vrlo izričit, kakave god i koliko god ozbiljne probleme imali u vezi, to nije razlog da vas on prevari. Ne pitajte se u čemu ste pogrešili i nikako nemojte da dijelite osećaj krivice sa njim. U slučaju da on pokuša da vas ubijedi da se to eto tako jednostavno dogodilo, imajte na umu da se takve stvari ne događaju bez namere i plana. Imajte na umu da ukoliko on spava sa nekom drugom ženom, to znači i da mu nije dovoljno stalo, ali i da mu ne sviđate nešto naročito.

I NA KRAJ POSEBNO OBRATITE PAŽNJU NA OVU STVAR--->>> 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!