UKLONILA SAM BRKOVE ZA MINUTU I ONI VIŠE NE RASTU: Ako i vi muku mučite sa DLAČICAMA, ODMAH OVO PROBAJTE

Drugi pišu
UKLONILA SAM BRKOVE ZA MINUTU I ONI VIŠE NE RASTU: Ako i vi muku mučite sa DLAČICAMA, ODMAH OVO PROBAJTE
.

San svake žene je lice bez ijedne vidljive dlačice. Iako se time mogu pohvaliti samo rijetke sretnice, ako ste se odlučili ukloniti ili pak prikriti nepoželjne 'brkove', donosimo savjete kako to učiniti

Brzina rasta dlačica kod svake je žene različita, ali prosjek se računa između dva i šest tjedana. Odabir metode uklanjanja dlačica trebao bi ovisiti o tipu kože, boji tena i teksturi dlake.

Svijetla koža i svijetle dlačice

Svijetla koža najčešće je i puno osjetljivija te jače reagira na agresivnije tretmane. Najbolji način za ovaj tip je prikrivanje dlačica izbjeljivanjem.

One će postati gotovo nevidljive te neće izazvati iritacije na koži. Prije izbjeljivanja testirajte na koži ruke proizvod kako bi bili sigurni da nećete dobiti alergijsku reakciju.

brkovi

Tamna koža i tamne i tanje dlačice

S obzirom na to kako bi se izbjeljenje dlačice vidjele na tamnoj koži, najbolja metoda uklanjanja brkova je depilacija. Tamna koža najčešće nije toliko osjetljiva i dobro reagira na depilaciju voskom.

Isto tako, vosak ne sadrži kemikalije te ne uklanja gornji epidermalni sloj kože te su iritacije kod ovog postupka puno rjeđe.

Tamnija koža i tamne i deblje dlačice

Iako je depilacija voskom najpopularniji oblik uklanjanja dlačica za deblju strukturu dlake preporučuje se epilacija. Aparat za uklanjanje dlačica će tako biti puno temeljitiji.

Isto tako, sve popularnija je epilacija koncem. Ova metoda se radi u kozmetičkom salonu, vrlo je detaljna i precizna, a može ukloniti i najsitnije dlačice na cijelom licu.

Izvor: Zadovoljna.hr

Ne propustite