DOMAĆA KREMA OD 2 SASTOJKA BRIŠE BORE KAO OD ŠALE: Žene, ovo vrijedi probati!

Drugi pišu
DOMAĆA KREMA OD 2 SASTOJKA BRIŠE BORE KAO OD ŠALE: Žene, ovo vrijedi probati!
,

Naša koža je veoma nježna. Sa godinama ona brže gubi svoju elastičnost, a onda se pojavljuju bore. Sitne borice, koje se pojavljuj oko naših očiju, neko prihvata kao prirodni proces starenja, ali mnoge od nas pokušavaju da produže i sačuvaju mladalački izgled kože.

bore

Nažalost, kreme protiv starosti ne postoje. Ali, naravno, postoji dosta visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda koji hrane i intenzivno hidriraju kožu, što usporava proces starenja, i samim tim, sprečavaju nastanak novih, i smanjuju postojeće sitne borice.

Danas vam predlažemo prirodnu alternativu takvim skupocenim proizvodima u vidu kreme domaće radinosti, koja se pokazala kao veoma efikasna za njegu područja oko očiju, kao i za cijelu kožu lica.

bore-na-licu-1

Krema protiv bora

Za pripremu ove kreme biće vam potrebno samo 1/5 kafene kašike kokosovog ulja i 2-3 kapi eteričnog ulja tamjana.

Jednostavno, promiješajte oba ulja i nanesite, laganim masirajućim pokretima, na čisto i suho područje oko očiju.

Krema se nanosi 2 sata prije spavanja. Ne ispira se. Ova krema poslužiće vam kao čudesan eliksir za tanku kožu oko očiju.

223125-bore-ls

Naravno, kremu možete koristiti i za cijelo lice i dekolte. Možete napravite veću količinu i čuvajte u manjoj staklenoj teglici.

Sa koristima kokosovog ulja mnogi od vas su se već upoznali. Ovo ulje je zaista neprocjenjivo za njegu kože.

A eterično ulje tamjana veoma je cijenjeno u kozmetici zbog regenerativnog dejstva na kožu, prirodnog lifting efekta i korekcije bora.

Inače, poseduje sladak, topao i dubok miris koji popravlja raspoloženje i opušta. Takođe, smanjuje anksioznost, depresiju, nervnu napetost, glavobolje, nesanicu.

Izvor: uspesnazena.com

Ne propustite