"Već godinu dana zaljubljena sam u mladića pravoslavne vjeroispovijesti.."

Objavljeno:02.06.2020 - 22:47
A A A Times Arial


PROBLEM: Selam alejkum! Već godinu dana zaljubljena sam u mladića pravoslavne vjeroispovijesti. Dugo se poznajemo, a također i naše porodice. Moji roditelji, prije svih moja mama, nikad se ne bi složili da budem u vezi s tim mladićem. Ona svaki dan vrijeđa njih, ne poštuje ništa i zbog toga ja budem depresivna. Zatvorim se u sobu i plačem, a ona uvijek govori da sam ja luda. Ja samo ne volim nepravdu, ne volim kad se ne poštuju drugi ljudi. Svi smo mi ljudi… Ja se borim sama sa sobom, meni dan započne tim mislima, tj. nemam volju ni za šta… Je li grijeh što ga volim i što on mene voli? Šta da radim?

SAVJET: Draga moja sestro, prvo da te lijepo poselamim i zahvalim ti za ukazano povjerenje. Znaš, ni ja nisam, kada sam bila djevojka, često puta razumjela svoju majku, i mislila sam da pretjeruje što se toliko zaštitnički ponaša prema meni, sve dok i sama nisam dobila svoje kćerkice. Sad vidim da sam ja i ”gora” od nje.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!