Ovo je bar u kojem se emocije ne skrivaju

Enterijer
Ovo je  bar u kojem se emocije ne skrivaju
Kao glavni dekorativni element interijera zanimljivog brazilskog bara ističe se veliki zid koji se prostire na 30 metara širine i 10 metara visine.

Kao glavni dekorativni element enterijera zanimljivog brazilskog bara ističe se veliki zid koji se prostire na 30 metara širine i 10 metara visine. Veliki zid ustvari predstavlja svojevrsno platno na koje se projiciraju različite poruke, razmišljanja, hashtag oznake, lični stavovi, ispovijesti, više ili manje dubokoumni statusi i ostali komentari koje posjetitelji ostavljaju na društvenim mrežama.

S pomoću računara programa objave se razvrstavaju prema šest osnovnih ljudskih emocija: straha, ljutnje, tuge, radosti, iznenađenja i gađenja i zatim se projiciraju na zid, a objave prati i glazbena podloga.  

interactive-bar-brazil-01

Osim interaktivnog zida interijer bara odražava cijelu njegovu povijest, ostatke nekadašnjih izložbi i događanja, što je vidljivo iz rupa na zidovima, ostruganih tapeta, otkrivenih cijevi i nedovršenih površina koje su svjedok raznih druženja. Od namještaja tu ćete naći brojne funkcionalne predmete, rabljeni namještaj i elemente koji ulaze u sferu modernog dizajna i umjetnosti. 

interactive-bar-brazil-02

Ideja bara Stella Artois uglavnom se temelji na odmaku od konvencionalnog dizajna. Jednostavnije rečeno, ovakvim su pristupom autori projekta željeli omogućiti posjetiteljima da uspostave smislene i dugotrajne veze među sobom, da interagiraju s okruženjem i predmeti koji im zapnu za oko.

interactive-bar-brazil-03

(buro247.hr) 

 

 

Ne propustite