14 ZNAKOVA DA ĆETE SE USKORO RAZVESTI: Kad vidite broj 4, SVE ĆE VAM SE SAMO KAZATI

Kiosk
14 ZNAKOVA DA ĆETE SE USKORO RAZVESTI: Kad vidite broj 4, SVE ĆE VAM SE SAMO KAZATI
.

S vremena na vrijeme, vjerovatno svi imamo neke sumnje po pitanju naše veze. Međutim, kako zapravo možemo znati da li naša veza vrijedna toga da radimo na njoj? Kako možemo da znamo da je ta osoba baš ono što nam je potrebno? Pročitajte ovaj članak i upitajte sebe "Da li se pridržavamo ovih pravila?" Tako ćete znati da li je vaša veza jaka ili ne i riješiti probleme sa partnerom ako ih ima.

1. Možete razgovarati o budućim planovima u mirnom tonu

1

Ako ne možete da planirate budućnost zajedno, svi pokušaji vam izazivaju anksioznost i ne možete razgovarati o bilo čemu bez svađe, vi ne verujete jedno drugom. Takva veza nema budućnost. Pitanje je vremena kada će se dogodi nešto što će dovesti do raskida. U dobroj vezi, partneri se bez straha suočavaju sa budućnošću i uzbuđeni su povodom toga.

2. Vaša obećanja su stvarna

2

U zdravoj vezi, partneri se osjećaju sigurno i vjeruju jedno drugom. Ipak, možemo li govoriti o povjerenju ako zaboravljaju na ono što su rekli i obećali? Kako se možemo osloniti na takvu osobu? Ključno je da poštujete osjećanja i želje svog partnera i da ne obećavate ono što ne možete da ispunite.

3. Ne kontrolišete jedno drugo

3

Ne propustite