"Evo šta mi se jučer desilo na kasi"

Kiosk
"Evo šta mi se jučer desilo na kasi"
.

"Dok sam čekala na kasi juče me neki klinac od 6-7 godina isprskao kolom. Bila sam u bijeloj haljinici i osjećala sam se katastrofalno. Majka tog djeteta je bila tu i nije uopće reagovala na to , niti mi se izvinila. Tada sam u bijesu, van sebe povukla tog klinca za ivo i pitala ga šta to radi… Istoh trenutka je počeo da plbače i da vrišti, čista histerija. 

sad-woman

Tada je mama tog klica odregovala, počela je da mi psuje kako sam neodgojena, i da doziva obezbjeđenje marketa. Došao je neki nabildovani meni nepoznat lik i kada je shvatio o čemu se radi toj gospođi je rekao da je bezobrazna i da ako je neko neodgojen i nekulturan onda je to njen sin, jer da ima imalo kulture i vaspitanja do ove situacije ne bi ni došlo.

 Logično, ali uvijek sam mislila da ti nabildovani momci iz obezbjeđenja nemaju osjećaje i emocije, ali ispostavilo se suprotno… Tada su je bukvalno svi u marketu koji su bili svjedoci cijele situacije počeli da vrijeđaju, nije znala kako da odreaguje, ostavila je sve namirnice koje je uzela, uprtila svog uplakanog sina i izašla vani. Tako je i zaslužila uopšte mi je nije žao!"

Ne propustite