ČEDOMIR JOVANOVIĆ OBJAVIO CECINU SLIKU IZ ZATVORA, EVO KAKO JE IZGLEDALA DOK JE ROBIJALA: Blijeda koža, a tek kosa...

Kiosk
ČEDOMIR JOVANOVIĆ OBJAVIO CECINU SLIKU IZ ZATVORA, EVO KAKO JE IZGLEDALA DOK JE ROBIJALA: Blijeda koža, a tek kosa...
,

Čedomir Jovanović i Ceca Ražnatović sinoć su se sukobili u emisji na Pinku, Hit Tvit.

Odmah na samom početku došlo je do neprijatne situacije između Čede Jovanovića i Cece Ražnatović koja ga je osudila zbog njenog hapšenja u akciji "Sablja".

ceca2

Foto:Printscreen

Jovanović je nastavio da provocira Cecu, ne obraćajući joj se direktno, već kroz izlaganje, a kada se ona pobunila rekao joj je:

- Cece, ajde nisi ti tema večeras - provocirao je.

ceca2

Foto:Printscreen PINK

- Ako ja nisam tema, zašto pominješ moje ime, ja moram da se ogradim - rekla je pjevačica.

Naime, Ceca i Čeda su u lošim odnosima još od 2003. godine, jer je Jovanović bio zaslužan za njeno hapšenje u akciji Sablja, prenosi CdM. 

4

Pošto je on tada bio potpredjsednik vlade, mediji su pisali da je upravo on insistirao da folk diva bude zadržana u pritvoru i to u nehumanim uslovima ćelije. Ceca nikada ovakve navode nije željela da potvrdi, ali ni demantuje.

- Ja sam svoju golgotu prošla. Uhapsili su me i držali u zatvoru duže od bilo kog mafijaša. Onima koji su to uradili meni i mojoj djeci savjest je najveća kazna - bilo je sve što je na tu temu rekla pjevačica koja je tada u zatvoru provela 121 dan zbog optužbi da je u kontaktu sa zemunskim klanom i navodne utaje poreza u FK Obilić.

5

Naime, Čeda Jovanović je prije nekoliko godina objavio Cecinu fotku sa slikanja u zatvoru, jasno aludirajući na to da je Ceca svojevremeno bila iza rešetaka i da ima mrlje u svojoj prošlosti. Montaža ili ne, poruka je jasna. 

screenshot

 

 

Ne propustite