OTIŠLI SU NA ŠTAND KRISTINE MANDARINE, POTPUNO SE PROMIJENILA: Prodaje jagode, a jedan detalj SVIMA PARA OČI

Kiosk
OTIŠLI SU NA ŠTAND KRISTINE MANDARINE, POTPUNO SE PROMIJENILA: Prodaje jagode, a jedan detalj SVIMA PARA OČI
,

Imamo sva zaštitna sredstva, od rukavica do maski, a tu je i pleksiglas postavljen na štandu. Potrudili smo se da sve bude po propisima i za zaštitu nas, a i samih kupaca, pohvalila se Kristina Penava (21), koja je postala popularna nakon što su je zapazili kako uz cestu prodaje mandarine, nedavno je  promijenila voće na štandu pa sada prodaje jagode i tako privlači novu kolonu ljudi.

- Volim svoj posao i veseli me kad vidim osmijeh na licu kupaca, pogotovo u ovo krizno vrijeme - rekla nam je najpoznatija prodavačica u Hrvatskoj.

No zna 'Mandarina' da svijetom hara pandemija pa je poduzela sve mjere opreza.

- Imamo sva zaštitna sredstva, od rukavica do maski, a tu je i pleksiglas postavljen na štandu. Potrudili smo se da sve bude po propisima i za zaštitu nas, a i samih kupaca - rekla je i dodala: 'Kupci se drže mjera razmaka te svi strpljivo čekaju jagode'.

55489da1e04f196ff3c5

foto: 24sata.hr

 Zanimalo nas je li joj draže prodavanje mandarina ili pak jagoda.

d9a13f1f992f6f677377

foto: 24sata.hr

- Pa mogu reći da jednako radim svoj posao s ljubavlju i s puno truda - objasnila je.

Priznala nam je kako joj je izolacija dobro došla da se odmori, a najviše joj nedostaju ispijanje kave, izlasci i putovanja.

- Ali sve to može čekati jer najbitnije je da sve ovo prođe... I u ovoj kriznoj situaciji bitno je shvatiti koliko trebamo poštivati ono što nam život pruža i nudi - zaključila je Kristina.

Izvor: 24sata.hr

 

 

Ne propustite