Riješite se neprijatnog mirisa cigareta

Sve za dom
Riješite se neprijatnog mirisa cigareta
Miris cigareta je neprijatan i nezdrav i nitko ga ne želi u svom domu. Taj problem se može jako lako riješiti, uz pomoć stvari koje vjerojatno već imate u kući. Miris duhana se odmah primjećuje, prodoran je i nemoguće ga je sakriti. Ako je i poslije bezbrojnog provjetravanja još prisutan, najvjerojatnije je izvor takvog mirisa namještaj. Postoji nekoliko metoda uklanjanja dugotrajnog mirisa iz pokućstva, a naravno, sve su prirodne.

Miris cigareta je neprijatan i nezdrav i nitko ga ne želi u svom domu. Taj problem se može jako lako riješiti, uz pomoć stvari koje vjerojatno već imate u kući.
Miris duhana se odmah primjećuje, prodoran je i nemoguće ga je sakriti. Ako je  i poslije bezbrojnog provjetravanja još prisutan, najvjerojatnije je izvor takvog mirisa namještaj. Postoji nekoliko metoda uklanjanja dugotrajnog mirisa iz pokućstva, a naravno, sve su prirodne.

Ocat
Ocat se koristi u mnogim sredstvima za čišćenje, pa ga uzmite u obzir i ovom prilikom, jer je dobar za neutraliziranje mirisa. Drveni namještaj tretirajte tako što ćete pošpricati površine razrijeđenim octom s toplom vodom i prebrisati pamučnom tkaninom. Tapecirani namještaj je malo zahtjevniji što se tiče vremena, ali možete koristiti istu tehniku.

Soda bikarbona
Ako ne želite miris octa po svome namještaju, pokušajte sa sodom bikarbonom, koja odlično apsorbira mirise iz okoline. Odlična je za rješenje problema s unutrašnjošću ladica - zatvorite posudicu sa sodom bikarbonom na 24 sata u ladicu i upit će sve mirise. Soda bikarbona će vam mnogo više pomoći s tapeciranim namještajem nego ocat. Prvo treba dobro usisati namještaj, zatim posuti cijelu površinu sodom bikarbonom, ostavite je na 24 sata i sutra opet temeljito usisajte.
 
Mljevena kava
U slučaju da te dvije tehnike nisu riješile probleme s mirisom cigareta, isprobajte mljevena zrna kave ili aktivni ugljen. Oboje su odlični za apsorbiranje neugodnih mirisa.

Ne propustite