KRISTINA MANDARINA PROMIJENILA IME, EVO KAKO SE SADA ZOVE: Počela je ponovo prodavati i svi su opet pohrlili na tezgu (FOTO)

Kiosk
KRISTINA MANDARINA PROMIJENILA IME, EVO KAKO SE SADA ZOVE: Počela je ponovo prodavati i svi su opet pohrlili na tezgu (FOTO)
.

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, postala je apsolutni hit u regionu.

Ona je pažnju javnosti skrenula svojim bujnim poprsjem i atraktivnim izgledom, a skoro svakodnevno je krasila tezgu na kojoj su se prodavale mandarine.

kristina-mandarina3-121019

foto: Pixell

Danas se situacija promijenila, po svemu sudeći Krstina će dobiti novi nadimak Kristina Jagoda. Ona ove sezone prodaje jagode, te će svim ljubiteljima ovog voća videti drago da za štandom vide atraktivnu prodavačicu.

kristina-mandarina

foto: Printscreen

Kristina je u oktobru prošle godine javnost je prvi put čula za Kristinu Penavu , atraktivnu prodavačicu mandarini. Svi muškarci iz Hrvatske jurili su na njen štand kako bi vidjeli užvio ovu internet senzaciju.

- Ma ja vam samo prodajem mandarine i nisam htjela nikakvu popularnost. Ljudi svašta komentarišu, pišu kako to radim radi Instagrama i slično, no to nema veze ni sa čim - rekla je Kristina na početku svoje karijere za „24sata“

Izvor: Blic.rs

Ne propustite