ISPOVIJEST

"Imam drugaricu, baš dobru, lijepo se družimo"

Objavljeno:15.04.2020 - 18:37
A A A Times Arial

"Imam drugaricu, baš dobru, lijepo se družimo, ali je moja djevojka uvek bila ljubomorna na nju i mislila je da je varam sa njom. Jedne večeri, ta drugarica je bila na nekoj proslavi, napila se i pozvala me ako mogu da je odvezem kući.

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

Naravno, otišao sam, pokupio je i tu ispred kafane smo sedeli u autu i pričali jer je ona htjela malo da se otrijezni kako je njeni ne bi vidjeli toliko pijanu. Ne znam odakle, ali se tu pojavila i moja sestra, vidjela automobil, prišla i tražila mi pare. Nisam htio da joj dam na šta se ona naljutila i poslala poruku mojoj djevojci da sjedim u autu sa tom drugaricom i da je ona pijana. 

VIC: MUJI UMRO OTAC

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Moja djevojka je ko zna kakav scenario počela da vrti u glavi, pozvala me i počela da mi vrišti na telefon, a ja u čudu jer uopšte nisam znao da me sestra otkucala.

Vratim drugaricu kući, odem kod djevojke gdje raskinenemo na brzinu, a kada sam došao kući tata me jedva zadržao da sestru ne masakriram na licu mjesta."

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA