MUŽ I ŽENA OBJAVILI SLIKU NA FACEBOOKU: Ubrzo im je na vrata zakucala policija i uručila kaznu od 3.000 eura i to ZBOG JEDNOG DETALJA

Kiosk
MUŽ I ŽENA OBJAVILI SLIKU NA FACEBOOKU: Ubrzo im je na vrata zakucala policija i uručila kaznu od 3.000 eura i to ZBOG JEDNOG DETALJA
.Na osnovu samo jedne fotografije koju su objavili na facebooku, bračni par iz Australije dobio je visoku novčanu kaznu zbog višestrukog kršenja naredbe o zabrani kretanja. 

Na osnovu samo jedne fotografije koju su objavili na facebooku, bračni par iz Australije dobio je visoku novčanu kaznu zbog višestrukog kršenja naredbe o zabrani kretanja. 

Jedini problem je što su fotografije sa prošlogodišnjeg odmora.

Australijski par bio je neprijatno iznenađen kada im je policajac pozvonio na vrata i uručio kaznu od 3.300 dolara zbog kršenja zabrane kretanja.

Džez i Geri Mot iz australijske države Viktorija postavili su početkom mjeseca fotografije na Facebook, ali su njihovi selfiji napravljeni prošle godine u junu.

Australijske države uvele su veoma stroge kazne za kršenje zabrane kretanja, koje se kreću i do nekoliko desetina hiljada dolara i šestomjesečnih zatvorskih kazni.

330774-slika-iff

Foto: Facebook

Policija je kasnije poništila kazne nakon kritika u javnosti.

„Ponekada će se greške desiti, ali zato postoji proces provere da bi se osiguralo da se u ovakvim slučajevima one i isprave“, saopštila je policija.

(Informer.rs)
 

Ne propustite