PRVO SLOVO TVOG IMENA OTKRIVA TVOJU BUDUĆNOST: Usuđujete se saznati šta vas čeka?

Kiosk
PRVO SLOVO TVOG IMENA OTKRIVA TVOJU BUDUĆNOST: Usuđujete se saznati šta vas čeka?
.

U značaj čovjekovog imena vjerovale su brojne drevne kulture, a i danas roditelji biraju imena za svoju djecu prema pozitivnim osjećajima ili sjećanjima koje imaju vezano za to ime.

Alternativci smatraju da niko ne nosi svoje ime slučajno, već da je ono ima jedan od bitnih uticaja na karakter čovjeka koji se u značajnoj mjeri razvija tokom odrastanja. Otkrijte šta o vama govori prvo slovo vašeg imena:

a

A: Simbolizira snažnog individualca koji voli živjeti po svojim pravilima. Jako je energičan i ima hrabrosti boriti se za svoje ciljeve. U ljubavnom životu ih često prate problemi, pa prođu kroz više ozbiljnih veza, a sve u potrazi za nekim tko će ih podržavati u njihovim ciljevima.

b-300x300

B: Ako je početno slovo vašeg imena B, tada su velike šanse da ste vi vrlo temperamentni i drugi vas vide kao velikog emotivca. Sposobni ste žrtvovati se za druge, a često to činite na vlastitu štetu.  

cc-svg

C/Ć/Č: Ovo početno slovo imena simbolizira pojedinca koji je vrckav, pouzdan i osjećajan. Budući da su vrlo racionalni, odlični su obiteljski tipovi kojima je ta zajednica najvažnija odrednica i stvar u životu. No stane li im netko na žulj postaju osvetoljubivi, pa čak i opaki. 

--->>>

Ne propustite