CRNI GUSTI DIM KULJAO NA SVE STRANE, IZGORJELI AUTOMOBILI: Poznat je i uzrok STRAVIČNOG POŽARA (VIDEO)

Kiosk
CRNI GUSTI DIM KULJAO NA SVE STRANE, IZGORJELI AUTOMOBILI: Poznat je i uzrok STRAVIČNOG POŽARA (VIDEO)
.

Nekoliko automobila je, neposredno prije pojave požara bilo voženo i upravo parkirano, pa su njihovi motori i auspusi još uvijek bili vrući

Stravičan požar koji je izbio na parkingu Međunarodnog aerodroma jugozapad na Floridi, zahvatio je površinu od 15 hektara, na kojoj je bilo parkirano nekoliko hiljada automobila, uglavnom vlasništvo rentakar kompanija.

Procjenjuje se da je u plamenu stradalo, odnosno unišeno i oštećeno, najmanje 3.500 hiljade vozila. Iako je zvanična istraga još u toku, brojni svedoci događaja već su izneli pretpostavku mogućeg uzroka požara.

Nekoliko automobila je, neposredno prije pojave požara, koji se dogodio proteklog vikenda, bilo voženo i upravo parkirano, pa su njihovi motori i auspusi još uvijek bili vrući.

Visoka temperatura i blizina zapaljivih materijala nikako nije dobra kombinacija, pa se pretpostavlja da bi to moglo da bude uzrok, kao i eventualno curenje ulja ili goriva iz nekog od automobila.

Pored glavnog i još uvijek nepotvrđenog, razlog požara posredno je i korona virus, piše Auto 123. Naime, kako je najveći broj aerodroma širom svijeta van funkcije proteklih nedelja i automobli, koji se trenutno ne iznajmljuju, moraju da budu negde parkirani. U suprotnom se verovatno ne bi našli tako zbijeni i u tolikom broju na jednom mjestu.

HRVAT NA OGRADU OKAČIO OVU PORUKU: Sad ovo dijele svi u REGIONU, SVAKA ČAST DOBRI ČOVJEČE!

Zbog koronavirusa već neko vrijeme vlada nestašica zaštitnih maski i dezinfekcijskih sredstava.

 

Ne propustite