"Ponudila sam se da služim jednog dedu..."

Kiosk
"Ponudila sam se da služim jednog dedu..."
.

"Ponudila sam se da služim jednog dedu. Zbog zabrane kretanja penzionera, jednom deki iz mog kraja odlazim u kupovinu i obavljam sve što je potrebno umjesto njega.

Živi sam, ima djecu i unučad koji su u drugim gradovima, dolaze vrlo rijetko da ga obiđu i to samo kad znaju da mu je stigla penzija pa da se ogrebu.

Priča mi kroz tužan pogled, jecav glas i suze kako ga nijednom za vreme ove vandredne situacije nisu pozvali makar da ga pitaju kako je, da li mu nešto treba, ima li kako do namirnica...

100-year-old-man-video-poster

Ja sam se svojevoljno ponudila da ga služim, insistirala sam i nije mi teško sto puta na dan da me zove da mu nešto treba, a nije mi niko i ništa, komšija. Ne razumijem ljude poput njegove djece i unuka, da ih toliko baš briga za njega, da se nisu udostojili barem da ga okrenu i prozbore sa njim koju riječ.

Nudio mi je novac za usluge koje mu ispunjavam, ali naravno tako nešto ne dolazi u obzir. Ovo je samo moja dobra volja i potreba da mu pomognem, što ću nastaviti i kada prođe ova situacija."

Izvor: Ispovesti.com  

KĆERKA MI JE JAVILA DA ME MOJA ŽENA VARA, ZAMOLIO SAM JE DA JE USLIKA U HOTELU: Kad mi je poslala sliku SKORO SAM SE SRUŠIO, ZAR S NJIM?

vara1

CIJELI CHAT POGLEDAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI -->>> 

 

Ne propustite