LJUDE OVOG GODIŠTA U 2020. ČEKA DOBITAK NA LUTRIJI: Ovo će biti vaš sretan dan, NEMOJTE GA PROPUSTITI!

Kiosk
LJUDE OVOG GODIŠTA U 2020. ČEKA DOBITAK NA LUTRIJI: Ovo će biti vaš sretan dan, NEMOJTE GA PROPUSTITI!
.

U 2020. svi veći dobitnici imat će slične životne priče. Sve će ih povezivati – dugogodišnje nepovoljne okolnosti. Među osam najvećih dobitnika bit će onih koji se već godinama guše u financijskim peripetijama, dugovima ili kreditima, teško pronalaze zadovoljavajući posao, iskusili su na svojoj koži što je ekonomska ovisnost u partnerskom odnosu ili su čak žrtve neke životne nepravde. 

Iako će među osam najvećih dobitnika biti i onih koji igraju u paru s bračnim partnerom, članom obitelji ili prijateljem, najsretnije ruke bit će ipak samci i umirovljenici. Prvi veći dobitak stiže već prije veljače, a naglašen znak Vodenjaka, koji predstavlja modernu tehnologiju i inovativnost, otkriva kako će se igranje lutrije i igara na sreću sve više seliti na internet. Kad se kazaljke poklope u ponoć, najviše razloga za slavlje imat će Bikovi, Blizanci, Rakovi, Lavovi, Djevice, Vage, Strijelci i Ribe. 

Konjunkcija Urana kao planeta naglih preokreta i arapske točke uspjeha donijet će upornim Bikovima prve dekade razlog da još jednom otvore šampanjac u prvoj polovici godine. Zahvaljujući harmoničnom aspektu arapske točke uspjeha i Merkura kao planete mladih, Bikovi koji tijekom godine dopuste da im listiće ispunjavaju mlađi članovi obitelji, djeca ili unučad, imat će najviše sreće. Zaigrani Blizanci druge dekade zahvaljujući točki iznenadne sreće imat će uspjeha ako zaigraju nagradne igre u kojima mogu osvojiti automobil. Tijekom ljetnih i zimskim mjeseci Blizanci bi trebali obratiti pažnju i na bingo. Arapska točka bogatstva potaknut će intuitivne Rakove rođene u srpnju da zaigraju i više od jedne kombinacije, dok će energični i samopouzdani Lavovi prve i druge dekade imati sreće u ožujku i prosincu. 

astrologija-60287387

Kolo sreće naglo se okreće u korist strpljive, metodične i analitične Djevice, koja će, zahvaljujući svojoj osobnoj strategiji igre, imati više manjih ali značajnih pogodaka. Arapska točka postignuća i zlata omogućit će pravednim i miroljubivim Vagama dobitak već u prvoj polovici godine. Tijekom 2020. Vagama se savjetuje da igraju u paru s osobom od povjerenja. Optimistični Strijelci, zahvaljujući svom zaraznom entuzijazmu, poticat će i druge na igru, a fokus će im biti na stranoj lutriji od koje će nakon duge i strpljive igre imati koristi. Samozatajne Ribe trebale bi osluškivati intuiciju koja će ih poticati da odigraju dvije kombinacije ili više loto igara, a značajniji pogodak očekuje ih u drugoj polovici godine. Numerološka godina Saturna uči da na svaki poraz gledamo kao na odskočnu dasku jer krenuti ispočetka i pokušati još jednom je lekcija koju moramo usvojiti. Ne zaboravite, Saturn nagrađuje samo one koji preko trnja idu do zvijezda, kaže Maja.

SRETNI BROJEVI ZA LOTO u 2020.
Najčešće će se izvlačiti brojevi 1, 7, 8, 14, 20, 35, 40, 46 i 49, a najsretniji mjeseci u 2020. bit će siječanj, veljača, svibanj, srpanj, kolovoz, listopad i prosinac, ističe Maja. 

GODIŠTA KOJA ĆE IMATI SREĆE U 2020. 
Datum rođenja određuje strategiju kako igrati, ali i otkriva hoćete li doći do većeg pogotka. Maja ističe da godišta koja u 2020. godini trebaju igrati igre na sreću su: 1936., 1937., 1943., 1949., 1950., 1957., 1961., 1964., 1971., 1972., 1978., 1984., 1985., 1992., 1996. i 1999.
 

(24sata.hr)

Ne propustite