MARIJA EGELJA PALA USRED VREMENSKE PROGNOZE: Okliznula se i pala NA LEĐA, morate vidjeti HIT SLIKU (FOTO)

Kiosk
MARIJA EGELJA PALA USRED VREMENSKE PROGNOZE: Okliznula se i pala NA LEĐA, morate vidjeti HIT SLIKU (FOTO)
.

Voditeljka vremenske prognoze Marija Egelja ispričala je nekoliko anegdota sa posla, među kojima se našao i pad na Adi Ciganliji, kada se okliznula pa završila na leđima. 

"Nedavno sam vremensku prognozu izgovorila dok sam sa instruktorom skakala s padobranom. Na početku me je hvatao strah, ali kada je došao taj momenat, rekla sam sebi: 'Došla sam dovde i kad sam već tu, učiniću to profesionalno", počela je ona: "Stisnula sam zube i skočila. Svi su bili oduševljeni, i prijatelji, i porodica, i ljudi iz redakcije, naravno. Volim da moje vremenske prognoze budu upečatljive. Cilj mi je da bude zanimljivo i meni i gledaocima."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#merrychristmas

"Prije šest, sedam godina sam snimala prognozu na Adi Ciganliji na klizaljkama. U jednom trenutku sam se okliznula i pala na leđa. Snimak sa mojim padom je otišao u etar, a poslije završio na Jutjubu", nastavila je Egelja. 

2186629-egelja-ff

"Ipak, bez obzira na sav moj trud da na originalan način prezentujem vremensku prognozu, najviše pažnje izazovem kada se u studiju pojavim u kratkoj haljini, sa dekolteom ili šlicem", zaključila je ona. 

2186613-marija-egelja-censored-ff


(Kurir.rs)

 

Ne propustite