"U inostranstvu sam sa dečkom"

Kiosk
"U inostranstvu sam sa dečkom"
.

"U inostranstvu sam sa dečkom i kako su letovi blokirani a situacija u Španiji odakle je on takva kakva jeste ne možemo odavde.

sadw

 Ja sam živJela ovdJe ranije, vratila se nazad a on živi ovdJe pet godina. Inače imam opsesivno kompulzivni poremećaj i ova situacija ga samo pogoršava, ne izlazim napolje, sve što ulazi u stan dezinfikujem, cijeli stan ribam dettolom i po 4 puta dnevno.

 Pošto on i dalje izlazi napolje (kolima zbog posla) ali sreće ljude uslijed mog straha prestala sam da ga grlim, ljubim i počela sam da imam napade panike. 

FOLKERKA IZ BEOGRADA POBJEGLA NA SELO, OVO JE NJENA KUĆNA IZOLACIJA: Svi joj zavide, POGODITE KO JE ONA!

Među estradnjacima koje poštuju mere u vanrednom stanju i drže se samoizolacije je i folk pevačica Stoja Novaković. Međutim, njoj izolacija uopšte ne pada teško budući da već godinama živi van Beograda.

Plakao je jer je vidio kako ovo utiče na mene i ostavio mi je stan da u njemu budem sama sa životinjama, pozvao moje prijatelje koji se ponašaju isto kao i ja da me malo smire otišao u drugi stan a pri tom plaća oba jer ja nemam posao, svakog dana dolazi da prošeta psa, izbaci smeće i donese mi sve što mi treba iz prodavnice i kaže mi da me voli i da će sve ovo proći.

bigstock-it-s-so-sad-story-116331719-e1519055705346

 Niko nikada nije uradio ovako nešto za mene. Hvala mu do neba. Jedva čekam da sve ovo prođe, ja ću njega da zaprosim."

Ne propustite