"Moja svekrva je rodila jako mlada i baba je postala sa 42 godine..."

Kiosk
"Moja svekrva je rodila jako mlada i baba je postala sa 42 godine..."
.

"Moja svekrva je rodila jako mlada i baba je postala sa 42 godine. Pritom izgleda jako mladoliko, njegovano i lijepo, niko joj ne da više od 35 godina.

Kad god joj muž i ja damo da nam pričuva dete, ona kolicima ode napolje da je prošeta i uvijek krenu muškarci da joj se nabacuju u fazonu "mlada lijepa mama, gdje je tata, koliko je stara beba hehe" i taj fazon. A kad kaže da je baba, onda se popale još više jer misle da se šali.

girl-5

Foto:Ilustracija

Par puta sam i sama prisustvovala tome i počinje jako da me nervira. Ona je jedina koju imamo u ovom gradu i kojoj možemo da ostavimo dijete na čuvanje, ali muka mi je više da ljudi pretpostavljaju da je ona majka mog djeteta. Da ne pričam da meni niko nikad ne priđe kad šetam s kolicima.

Ne mogu da vjerujem da počinjem da budem ljubomorna na svekrvu, ali da mi je neko rekao da će mi svekrva biti lepša i zgodnija od mene, ne bih vjerovala."

BONUS: CHAT

 

OSTAVIO SAM ŽENU KAD JE RODILA BLIZANCE, GADILA MI SE: Danas mi se javila i poslala sliku, KAD SAM VIDIO KAKO SAD IZGLEDA, DOŠLO MI DA PLAČEM, KOJI SAM JA IDIOT!

chat

CIJELI CHAT NA SLJEDEĆOJ STRANICI--->

Ne propustite