POLICIJA DOŠLA KOD VODITELJICE U STAN DA PROVJERI DA LI JE U KARANTINU: Evo šta su zatekli kad su pozvonili na VRATA

Show
POLICIJA DOŠLA KOD VODITELJICE U STAN DA PROVJERI DA LI JE U KARANTINU: Evo šta su zatekli kad su pozvonili na VRATA
.

Bosanska voditeljka i influenserka Hana Hadžiavdagić, koja živi u Zagrebu, objavila je na društvenim mrežama da joj je na vrata zakucala policija budući da je neko prijavio da je prije nekoliko dana doputovala u Hrvatsku.

Hana se prije nekoliko dana u Zagreb vratila iz Sarajeva, a kada je sletjela na aerodrom nije joj, kako kaže, izrečena obavezna mjera izolacije jer nije doputovala iz kritičnog područja.

Međutim, ona navodi da je sama odlučila da se samoizoluje i da narednih 14 dana ne napušta svoj stan, jer želi da zaštiti i sebe i druge u jeku pandemije korona virusa.

Hana je juče na svom Instagram storiju objavila da joj je na vrata došla policija, jer ju je neko prijavio da se vratila u Hrvatsku.

739783-hana1-ff

foto: Printscreen

- Upravo su mi došla dva zgodna policajca da provjere da li sam u izolaciji, jer je neko od "komšija" - pola miliona ljudi na storiju - prijavio kako sam prekjuče ušla u Hrvatsku. S obzirom na to da nemam obavezu samoizolacije, nisam dobila papir granične policije (ja sam u samoizolaciji dobrovoljno jer to smatram potrebnim), jer nisam došla iz kritične zone, malo smo se ispričali i baš su mi uljepšali dan. Hvala državnim službama koje rade svoj posao. Bravo momci - poručila je voditeljka.

VAPAJ SRBINA IZ DUBAIJA: "Molim vas pomozite mi, hoću samo da se vratim.."

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

Novi.ba/Espreso.rs

Ne propustite