VAPAJ SRBINA IZ DUBAIJA: "Molim vas pomozite mi, hoću samo da se vratim.."

Kiosk
VAPAJ SRBINA IZ DUBAIJA: "Molim vas pomozite mi, hoću samo da se vratim.."
.

Neki su zarobljeni na aerodromima, oni koji su imali malo više novca su se za sada snašli, a ima i onih koji će tek biti u problemu

Sve je više slučajeva u jeku koronavirusa da srpski državljani ne mogu da se vrate kući iz inostranstva.

Neki su zarobljeni na aerodromima, oni koji su imali malo više novca su se za sada snašli, a ima i onih koji će tek biti u problemu, kao što je Aleksandar Ralić, Srbin koji je praktično zarobljen u Dubaiju i ne može da se vrati svojoj porodici zbog trenutne situacije.

739659-covek-ls

Evo njegove ispovijesti i vapaja za pomoć:

- Ja sam Aleksandar Ralić, preduzetnik iz Beograda. Angažovan sam u jednom hotelu od 4. marta kao konsultant na implementaciji jednog softvera. Program je trebao da traje do 25. marta, do kada imam rezervaciju i hotelu i kada je trebalo da se vratim za Beograd. Granice su zatvorene, let je otkazan. Od 25. ostajem bez sredstava i mjesta gdje bih mogao da boravim. Kući me čekaju supruga i kćerka, supruga koja od decembra ne radi. Ovim putem molim za pomoć da budem uz svoju porodicu.

U međuvremenu, nakon ovog snimka, Ralić se oglasio rečenicom da se trenutno snašao za stan gdje će boraviti još neko vrijeme, međutim, prevoza do kuće i dalje nema i nije poznato koliko će njegova agonija trajati.

 

Ne propustite