DESIMIR STANOJEVIĆ IMA DVIJE KĆERKE, NJEGOVA SLIKA I PRILIKA: Kćerka Sonja je udata za GLUMCA KOJEG SVI ZNATE (FOTO)

Kiosk
DESIMIR STANOJEVIĆ IMA DVIJE KĆERKE, NJEGOVA SLIKA I PRILIKA: Kćerka Sonja je udata za GLUMCA KOJEG SVI ZNATE (FOTO)
,

Pokojni glumac Desimir Stanojević proslavio se ulogom Vukašina Golubovića u seriji "Srećni ljudi", posljednjih godina smo ga više gledali u pozorištu, a manje na filmskom platnu.

Desimir je rođeni Nišlija, a danas je preminuo u Beogradu, na Paliluli gdje je po dolasku iz Niša proveo veći dio svog života.

Desimir je bio ispunjen čovjek, kako porodično, tako i u karijeri, a što se tiče porodice iza sebe je ostavio dvije nasljednice.

Privatno je upamćen kao divan otac dvije ćerke, Nine i Sonje. Nina je završila Muzičku akademiju u Novom Sadu i radi u Simfonijskom orkestru RTS-a, dok se Sonja odlučila za veterinu.

259865-1171657-zorancosic-ff-ff

FOTO: ALEKSANDAR JOVANOVIĆ CILE

"Imao sam sreću da je moj prvi zet, Ninin muž, Zoran Ćosić moj kolega glumac. Od prvog dana imali smo o čemu da pričamo, a da ja ne budem strogi otac, a on uplašeni zet. Moje iskustvo sa tastom, koji je bio strog i poslovan, a ja mlad i zelen učinio je da budem drugačiji. Moj tast je i dva dana pred svadbu tražio da Nada dođe kući u devet uveče. Prvih dvadeset pet godina našeg braka proteklo je kao ozbiljan tast i neozbiljan zet. Sada, poslije 36 godina braka, došli smo do dobrih familijarnih odnosa. Između Nine i Zorana je čak u jednom trenutku i došlo do prekida zabavljanja. U to vrijeme nam je bila slava pa sam Ćoleta, kao svog kolegu, pozvao na slavu. Nina za to nije znala. Nije prošlo ni pet dana, a oni su se pomirili, a za dva meseca već su počeli da žive zajedno."
 

Ne propustite