OTKRIVENO KO JE MOMAK KOJI JE NEKI DAN CIJELU SRBIJU NASMIJAO DO SUZA: Djevojka se naljutila na njega, A EVO KO JE ON! HIT

Kiosk
OTKRIVENO KO JE MOMAK KOJI JE NEKI DAN CIJELU SRBIJU NASMIJAO DO SUZA: Djevojka se naljutila na njega, A EVO KO JE ON! HIT
.

Muškarac koji je ranom zorom "uletio" u kadar tokom jutarnjeg programa na Radio televiziji Srbije nasmijao je sve.

 Kako je utvrđeno, reč je o Igoru Draškoviću (35), zvanom Limun.

Njegov performans izazvao je lavinu šaljivih komentara na internetu, podjednako na sajtovima i društvenim mrežama, a bilo je i onih koji su mislili da je njegovo raspoloženje posledica konzumacije previše alkohola. Čačanin koji je svojim urnebesnim plesom bez muzike, sa sve osmjehom na licu, zasenio novinarku RTS koja je izveštavala o stanju na putevima ipak tvrdi da nije bio pijan, već da je po prirodi uvijek veseo.

- Samo veselo! Po prirodi sam uvijek veseo, nisam bio pijan. Radim kao konobar i veče prije toga sam radio noćnu smenu, sa kolegama sam svratio u pekaru, a ekipa se sa kamerama namontirala baš tu i jednostavno sam uskočio. Nisam uradio ništa loše, vidio sam da ima dosta komentara na video-snimku, ja sam samo igrao - rekao je Drašković. Dodaje da se ljudi iz njegovog okruženja nisu iznenadili zbog ovog njegovog neočekivanog nastupa pred kamerom, jer, kako kaže, navikli su na njegovo lucidno ponašanje.

- Djevojka se malo ljutila, mislila je da sam neozbiljan, ali mi je oprostila. Još ćemo da igramo i da se veselimo. Nisam imao tremu pred kamerama, to je svakodnevno kod mene tako, to se jednostavno spontano desilo - naveo je ovaj neposredni čačanski konobar.

(Srbija Danas)

Ne propustite