"Radim u prodavnici više od mjesec dana..."

Objavljeno:08.03.2020 - 08:53
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

"Radim u prodavnici više od mjesec dana, plata mi kasni i svaku noć poslije posla krišom uzmem jedan hljeb, mlijeko i nešto za pojest.

Muž me ostavio dok sam bila trudna, sada već moja kćerka ima 3 godine. Do sad smo živjele od socijalne pomoći, moji roditelji nam nisu htjeli pomoći nikad.

girl

Sinoć kad sam krenula kući, dok sam zaključavala naišao je gazda. Kad mi je vidio u ruci hljeb, salamu i mlijeko, odmah je posumnjao. Rekao je da je primijetio svaku noć da fali nešto priznala sam mu kakva je situacija, a on je tada zaplakao kao malo dijete. 

sad-beautiful-woman-looking-camera-feeling-lonely-and-heart-broken-4k-4eg-e4ucg-f0003

Rekao mi je da se više nikad ne ustručavam i da slobodno svaki dan njemu kažem šta mi treba. Čak je rekao i da će mi obezbjediti normalan život dokle god radila kod njega i bila fer prema njemu.

Dobri ljudi ipak postoje."

JAVILA MI JE DA JOJ JE MOJ DEČKO NAPRAVIO DIJETE: Kad mi je poslala sliku, SAMO SAM SE SRUŠILA!

Nije mi bilo dobro Kad sam vidjela ovo... BONUS: "Imam 19 godina i u vezi sam sa oženjenim muškarcom. On ima 48 i otac je troje djece, supruga mu ima samo 37 i zaista je prelijepa i uopšte mi nije jasno zbog čega me je startovao, ali ne žalim se, meni je dobro sa njim.