VIC: BIO MUJO U NJEMAČKOJ

Kiosk
VIC: BIO MUJO U NJEMAČKOJ
.

Mujo trebao da ide u Njemačku i kako bi vidio da li će ga Fata varati on joj dole stavi žilet.

Vratio se Mujo iz Njemačke i zovnuo on komšije na kavu i kad su trebali da idu Mujo ih poreda i reče prvom skini gaće, ovaj skide, a dole posjekotina zatim Mujo reče:

mujo-vic

"mrš iz kuće nismo mi nikakve komšije".

Tako on drugog ista stvar, pa trećeg isto, četvrtog isto i na kraju dođe do petog ovaj skide nigdje posjekotine Mujo ga nahvali ti si moj jaran i jedini dobar komšija svaka ti čast, a komšija ce na to a šta ću takav sam.

 

BONUS ISPOVIJEST: 

"Moj muž je postao opsjednut poslom i novcem, zapostavlja mene i naš brak. Ja sam imala drugačija očekivanja, dva mjeseca nije me pipnuo prstom, a ja tako nisam navikla…

Kao djevojka redovno sam mijenjala partnere očekivala sam da ću se u braku malo smiriti, međutim on ima svoju firmu i u početku, dok je još bila mala firma, sve je bilo u redu. Onda je krenuo da napreduje i radi bukvalno po cijeli dan, osim kad jede ili spava.

zena-place

To mu pritom predstavlja uživanje, sjedi ispred kompjutera, gleda po cijeli dan iste gluposti (IT je u pitanju, ne razumijem se baš u to), neke kodove i šta ja znam.

Pare su dobre, živimo odlično, zapravo natprosječno za ove prostore, on voli to što radi, sve je to lijepo, ali počeo je da zapostavlja mene i naš brak.

woman

Ima ambicije da još napreduje, proširuje biznis, nekad radi i noću, a kad jednom ...

OSTATAK ISPOVIJESTI ČITAJTE NA SLJEDEĆOJ STRANICI --->>>> 

 

Ne propustite