I DANAS JE SVI ZEZAJU, SJEĆATE LI SE DJEVOJČICE KOJA SE PROSLAVILA IZJAVOM " BOŽE PETRA": Evo kako ona sada izgleda, IZRASLA U PRAVU LJEPOTICU!

Kiosk
I DANAS JE  SVI ZEZAJU, SJEĆATE LI SE DJEVOJČICE KOJA SE PROSLAVILA IZJAVOM " BOŽE PETRA": Evo kako ona sada izgleda, IZRASLA U PRAVU LJEPOTICU!
.

 I danas znaju, u školi me dosta djece pita jesam li to ja. I danas se šale sa mnom na taj račun, danas mi je čak malo neugodno, a prije mi je bilo zanimljivo biti popularna – kazala je Petra Milošević, a Natalija je dodala da i nju djeca često i danas pitaju za tu poznatu emisiju.

Prije deset godina dvije djevojčice iz Srbije postale su prava internetska senzacija u cijeloj regiji zbog rečenice: "Sečeš kosu da budeš ćelava? Bože, Petra!" To "Bože Petra" i danas se često koristi u svakodnevnom govoru. Natalija Mitrović i Petra Milošević iz Svilajnca u Srbiji danas imaju 14 godina, a ekipa RTS-a napravila je priču o njima danas. 

djevojcica1

– I danas znaju, u školi me dosta djece pita jesam li to ja. I danas se šale sa mnom na taj račun, danas mi je čak malo neugodno, a prije mi je bilo zanimljivo biti popularna – kazala je Petra Milošević, a Natalija je dodala da i nju djeca često i danas pitaju za tu poznatu emisiju.

– Kad smo anketirali publiku koga bi voljeli vidjeti u emisiji poslije određenih godina, za koga misle da su zaboravljeni, dosta njih je pitalo gdje je ta djevojčica, odnosno gdje je ''Bože, Petra'' jer je to tako ostalo – rekla je Jovana Maletić, voditeljica emisije ''Flashback'' u kojoj će se prikazati priča o djevojčicama. 

 

Ne propustite