"Spavam sa sestrom svoje žene, ali sad je trudna - u panici sam"

Kiosk
"Spavam sa sestrom svoje žene, ali sad je trudna - u panici sam"
Ovaj muškarac potražio je pomoć od Dear Deidre, kolumnistice Suna. Prenosimo njegovo pismo i odgovor u cijelosti. 

Ovaj muškarac potražio je pomoć od Dear Deidre, kolumnistice Suna. Prenosimo njegovo pismo i odgovor u cijelosti. 

Draga Deirdre,

Imam 33 godina, moja žena 32. Moja žena radi četiri dana u tjednu i brine se za kuću i našu šestogodišnju kćer - uvijek je zaposlena. 

Ja radim što mogu oko kuće i pomažem s odlaskom s brigom oko djeteta, ali što god napravim nikad nije dovoljno. Što god ja učinim, ona napravi iza mene "kako treba". 

Njena sestra je šest godina mlađa i mogu je opisati u najmanju ruku kao dinamičnu. Puna je života i s njom je uvijek zabavno. 

Ona također ima partnera, ali veza im je problematična. Jedne večeri sam došao kod njih pomoći oko vodoinstalacija. Dečko joj je bio vani negdje, pretpostavljam u pubu. 

Došla je u kupaonicu vidjeti kako mi ide i stavila svoju ruku oko mog struka. OKrenio sam se i poljubili smo se, a onda nastavili u spavaćoj sobi. Rekla mi je da će to od sada biti "Naša soba".

Nisam mogao vjerovati svojoj sreći. Ponuđena mi je afera na tanjuru, a ja se nisam morao ni truditi. 

Od tada smo se viđali kad god smo uspjeli. 

Srećom, njen dečko je beskoristan u kućanskim popracima, a ja sam poprilično dobar pa joj je lako pronaći izliku da me pozove i to kad njega nema doma. 

Sad kaže da je trudna. Volim je, ali kako da napustim svoju ženu i dijete? 

Osjećam se kao u vatri između njih dvije. 

trudna

Deirdre odgovara:

Misliš li da je ostala trudna kako bi te prisilila da se vjenčaš s njom? Želi li sestrinog muža samo za sebe i kako bi ostavila manje impresivnog partnera?

Moraš dobro razmisliti što želiš od ovoga i gdje želiš biti. Bi li radije ostao sa svojom ženom i kćerkicom? Ako je tako, moraš reći ženinoj sestri kako bi znala što može očekivati i kako bi odlučila o trudnoći. 

Neplanirana trudnoća može pomoći, ali ako odluči zadržati bebu, s tobom ili bez tebe, šanse su velike da će tvoja žena saznati o aferi. 

Ona će se zauzeti za sebe. Ako želiš da vam brak uspije, ili samo da viđaš svoju malu curicu, potraži pomoć kako bi razgovarao s njom i ublažio posljedice. 

Ne propustite