KAKAV ŠOK! POMIRIO SE NAJPOZNATIJI PAR IZ ZADRUGE: Uslikani skupa, FANOVI U DELIRIJUMU! (FOTO)

Kiosk
KAKAV ŠOK! POMIRIO SE NAJPOZNATIJI PAR IZ ZADRUGE: Uslikani skupa, FANOVI U DELIRIJUMU! (FOTO)
.

Teodora Džehverović otkriva da do kraja godine planira da kupi stan, a kaže da joj je Anđelo kojeg inače često viđaju ispred njene kuće, velika podrška.

Teodoru Džehverović je "Paparaco lov" nedavno uslikao upravo sa bivšim Anđelom Rankovićem.

Dugo se spekuliše da su se njih dvoje pomirili, a sada su Tea i Anđelo usnimljeni ispred pjevačicine zgrade kako nose stvari i kofere, a ekipa ove emisije zaključila je da se maneken konačno uselio kod svoje devojke. Te navode dodatno je podgrejala i činjenica da je Anđelo jedan dan u stan ušao u crnoj dugačkoj jakni, a izašao u crvenoj kratkoj, te su mu stvari, vjerovatno, kod nje.

726949-teodora-dzehverovic-i-andjelo-ff

Foto: Paparazzo lov

- Sa Anđelom sam ostala u kontaktu, uvijek je bio velika podrška kao i ja njegova i to uvijek kažem - rekla je Teodora Džehverović za “Blic“ na pitanje da li se viđa sa zadrugarom.

A što se tiče Zadruge ona jeste u kontaktu sa bivšim cimerima, ali je riajliti vode više ne zanimaju.

- Pa u kontaktu sam sa cimerima, a i nisam. Više sam se okrenula pjevačkim vodama i želim da me ljudi znaju kao pevačicu ne zato što imam nešto protiv rijalitija, ponosna sam na uspeh koji sam doživela poslije toga, želim da se isključivo bavim pjevanjem i da o tome pričam, ne o skandalima, sazrela sam u tom smislu - kaže Teodora Džehverović.

1

Foto: Paparazzo lov

Ona, inače, planira da kupi svoju nekretninu.

- Stigla sam do toga da skupljam novac za stan, nemam još dovoljno novca u ovom trenutku, nadam se da će se desiti do kraja ove godine, ako se ne desi mlada sam - kaže ona.
 

Ne propustite