6 JASNIH ZNAKOVA DA VAS MUŠKARAC VIŠE NE VOLI: Ako ovo radi, odmah ga ostavite

Kiosk
6 JASNIH ZNAKOVA DA VAS MUŠKARAC VIŠE NE VOLI: Ako ovo radi, odmah ga ostavite
.

Ljubav... Ljubav je smisao života, mali znaci pažnje, nježni dodiri, dugi razgovori...

Šta ako toga nema sa jedne strane? Jeste li možda primijetili da je od početka veze čudan prema vama, po sat, dva čekate da odgovori na poruku i ima neke glupe isprike.

Možda nije iskreno zaljubljen u vas, a što bi s takvim gubili vrijeme.

love

Provjerite ove znakove koji ukazuju da vaš muškarac nije ono što tražite:

IGNORISANJE 

Ukoliko na vašu poruku ne odgovori brzo uvijek, onda definitivno nije zaljublje. Oni koji vole iskreno jedva čekaju da im se javite.

first-love-series-header
 
TREBA MU PROSTORA
 
Muškarci kojima treba prostor jer se osjećaju kao da se u vezi guše nisu nužno loši, ali definitivno nisu ni zaljubljeni.
 
par-ljubav-veza 

love-1

DOPISUJE SE SA DRUGIM ŽENAMA
 
Muškarci često uživaju u komunikaciji s drugim ženama čak i kad su u vezi, jer se zbog toga osjećaju poželjnijima. Muškarac koji je stvarno zaljubljen neće imati potrebu biti poželjan nekoj drugoj ženi.

aaaalove
 
PRIORTETI
 
Ako su mu prioriteti posao, hobiji ili prijatelji, a vi mu nikad niste na prvom mjestu, definitivno nije stvarno zaljubljen.

embraces-love-couple-vector-material-02

NE PAMTI ONO ŠTO MU KAŽETE

Nije važno da li su u pitanju krupne stvari ili sitnice. Muškarac koji je stvarno zaljubljen u vas će učiniti da imate samo suze radosnice zbog toga što je organizovao veliko slavlje iznenađenja za vaš rođendan ili je zapamtio koje je vaše omiljeno vino i spremio da se hladi za vas, kada dođete s posla nakon teškog dana.

first-love

NE GOVORI VAM DA VAS VOLI

Svaki tip koji voli svoju djevojku i nalazi se u dobrim partnerskim odnosima neće propustiti priliku da joj otvoreno kaže kako se osjeća. Čak i najzatvoreniji tipovi će imati momente izlive nježnosti.

jewellery-love-luxury-romantic-tiffany-favim-com-149908

love

Ne propustite