"Na vlastitom vjenčanju sam uhvatila muža kako me vara"

Kiosk
"Na vlastitom vjenčanju sam uhvatila muža kako me vara"
.

"Na vlastitom vjenčanju sam uhvatila muža kako me vara. 3 sata nakon što smo izgovorili jedno drugome DA i zakleli se u vječnu ljubav on me prevario. 

Sve je bilo savršeno, vjenčanje kao iz bajke i cijeli dan sam bila presretna, preponosna na sebe, na mog muža, na sve... Međutim u jednom trenutku on je prosto nestao, izgubio se. Cijeli dan se nismo razdvajali i bilo mi je baš čudno. Pitala sam nekoliko gostiju da li su ga vidjeli, a jedan mi je rekao da ga je vidio kako izlazi vani.

Pomislila sam da je izašao da udahne svježeg vazduga i krenula sam za njim. Nije ga bilo ispred ulaza. Krenula sam da ga tražim, a onda sam ga zatekla kako se u ...

87375916-10157270061142695-8650624601606324224-n

OSTATAK NA:

Krenula sam da ga tražim, a onda sam ga zetekla kako se u autu ljubi sa suprugom njegovog kuma. Od šoka sam se srušila na pločnik. Šta mi je u tim trenucima prolazilo kroz glavu ne mogu ni da opišem.

Počela sam da vrištim, histerišem i nakon par trenutaka mnogi su se okupili i posvjedočili mojoj tuzi.

Naravno, to je bio kraj svega... slobodno mogu reći normalnog života.

Bilo je to prije 3 godine i nakon svega sve više mislm da sam pogriješila jer sam tu večer histerisala i privukla pažnju svih. Sama sam sebe obilježila i cijeli život ću biti ona koju je muž prevario na vlastitoj svadbi. Mislim da sam se trebala u miru razvesti, možda bih lakše zaboravila, ovako je baš teško."

Ne propustite