Žene RONE SUZE i gledaju ovu svadbu u Crnoj Gori: Pogledajte FRAJERA KOJI VODI MLADU, garantovano ostajete bez teksta

Objavljeno:24.02.2020 - 18:04
A A A Times Arial

Foto: Printscreen

Nedavno se u crnogorskom naselju Tuzi odigrala svadba koja je obišla svijet, ali ne zbog mlade, niti mladoženje već zbog momka koji stoji kraj nevjeste, piše "Žena.blic.rs".

frajer

Foto: Twitter

Nevjesta se zove Zerina, a kada je okačila slike na Twitter, teško da je sumnjala da će obići cijeli svijet, a sve zahvaljujući frajeru koji stoji kraj nje.

Prema albanskim običajima koji se poštuju u pojedinim krajevima, Zerina je nosila crveni veo, ali čak ni to nije pomoglo da se skrene pažnja sa, kako kažu žene, opako dobrog frajera pored nje.

2

Foto: Twitter

Slike su počele da se masovno šire internetom, a žene očajnički traže sve moguće podatke o tipu.

3

Foto: Twitter

Tako je jedna Amerikanka ponudila da ga "vodi" kod sebe u Ameriku, a daleko od toga da je jedina - sve žene raspoložene su da mu pruže gostoprimstvo.

4

Foto: Twitter

Otišli smo na njegov Instagram profil, na kojem ima više od 2000 pratilaca.

Pogledajte kako izgleda:

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

▶ O son of #ADAM you are #NOTHING but a number of days ◀ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ceno ® #photography #something #different #amazing #nature #beautyandthebeast #beautiful #model #fashionmodel #canon #portraitphotographer #instagood #instagram #portraitoftheday #insta #montenegro #photoofday #gorgeous #love #picoftheday #landscape #naturephotography #sky #instagay #instagood #landscapephotography #fashion #modeling #modelphotography ♥

A post shared by CeNo | Rrogathi ® (@ceno_rrogathi) on