Prisjetite se najseksipilnijih reklama ikada snimljenih (VIDEO)

Lifestalgija
Prisjetite se najseksipilnijih reklama ikada snimljenih (VIDEO)
Proizvod najbolje prodaje seks. Ili barem seksipil.

Nije potrebno napominjati da je posljednjih nekoliko decenija svima jasno kako reklamne agencije jako dobro znaju da proizvod najbolje prodaje seks. Ili barem seksipil. Britanski magazin "The Sun" na jednom mjestu je odlučio prikupiti najseksipilnije reklame ikad snimljene, a mi vam prenosimo njihov izbor. 

Victoria’s Secret - Šta je seksi?

Na postavljeno pitanje odgovor daju ljepotice Victoria's Secreta. Naravno, ne daju ga verbalno, već demonstracijom. Ova je reklama oduševila svijet 2001. godine.

Cindy Crawford za Pepsi

Još do dan danas niko nije bezalkoholno piće učinio seksipilnim koliko lijepa Cindy u vrijeme kad je bila zaštitno lice brenda. U ovoj reklami iz 1992. od nje pogled nisu mogli odvojiti čak niti dječaci koji još imaju nekoliko godina do puberteta.

Miller Lite i cure u tučnjavi

Njih se dvije prepucavaju oko okusa pive, a to ih dovede do tučnjave. Što ih dovede do tučnjave u bazenu pa potom i blatu. Što je, naravno, bilo seksi i 2003. godine, a seksi je i danas, iako je reklama naišla na brojne kritike jer se tvrdilo da promoviše nasilje.

Levi's 

Složit ćete se da ovaj popis nije mogao proći bez jedne od Levi's-ovih reklama. U ovom slučaju odabrana je ona iz 2002. koja ima prilično jednostavnu, ali sasvim zadovoljavajući radnju. Pogledajte.

Izvor: index.hr

Ne propustite