NOKAUTIRALA ZAOVU NA DAN VJENČANJA, MLADOŽENJA SE ODMAH POKUPIO I OTIŠAO: Mnogi su je podržali, evo zašto je udarila, ŠOK!

Kiosk
NOKAUTIRALA ZAOVU  NA DAN VJENČANJA, MLADOŽENJA SE ODMAH POKUPIO I OTIŠAO: Mnogi su je podržali, evo zašto je udarila, ŠOK!
.

Novopečena mlada priznala je da je izgubila kontrolu nakon što joj je zaova svadbu pretvorila u pakao.

Nevesta tvrdi da je novopečena zaova "pijana k’o zemlja ušetala u salu, šetala, povratila po stolu s poklonima", a dok je pokušavala da očisti nered koji je napravila ukrala je novac koji su dobili mladenci. Vrhunac je bio kad je ozbiljno pijana, na svadbi svog brata i pred svim gostima zaprosila svog dečka koji ju je odbio.

Kad je mladi prekipjelo, ustala se i udarila pijanu zaovu.

vjencanje

No, umjesto da svoje frustracije usmeri prema sestri koja izazvala čitav haos, njen suprug je prekinuo vezu sa ženom za koju se zakleo da će provesti ostatak svog života svega nekoliko sati ranije, žali se mlada koja je na Tviteru zamolila prijatelje za savjet "kako da ga ponovo osvoji". Međutim, odgovori su bili prilično podijeljeni i mnogi su se pitali zašto bi ga uopšte htela natrag, prenosi Mirror.

Jedan je napisao: - Učinio ti uslugu. Nazovi advokata za razvode.

- Vratiti ga? Mislite li da ste vi ta koja je pogriješila? Jeste li sigurni da se želite udati u ovu porodicu? Shvatite ovo kao božansku intervenciju - savjetuje drugi.

- Osvojiti ga... ponovo? Draga, želim da ponovo pročitate kakva je to porodica u koju ste se tek vjenčali, a zatim nas ponovo pitajte šta tačno pokušavate da "osvojite" ovdje. Usredsredite se na to da što brže izađete iz tog braka.

svadba

No bilo je i onih koji misle da nije smjela da udari zaovu, uprkos svemu što je napravila:

- NIKADA nisi smjela ni da pipneš njegovu sestru - kategoričan je jedan korisnik.

- To je neko koga voli i ko mu je potreban. Natjerali ste ga da bira između vas i svoje porodice. Morate se izviniti i držati se podalje od nje.

- Mislim da je kriva k’o đavo, ali ne možete udarati zaovu.

Ne propustite