VIC: Dovela žena švalera

Kiosk
VIC: Dovela žena švalera
.

Dovela žena švalera kući da prekrati vrijeme dok joj je muž na službenom putu.

Taman se oni poskidali i krenuli kad žena čuje kako muž ispred kuće parkira auto. Gdje će, šta će brzo ode žena do kuhinje posipa švalera brašnom da izgleda kao kakva statua od gipsa.

Kad je muž ušao u spavaću sobu odmah je primijetio neobičnu statuu muškarca u uglu. Šta je ovo ženo, upita on.

Kaže žena:

vic4-1

Grčka statua, najnovija moda, ja vidjela kod gospodje Petrović pa sam riješila da nabavim jednu. I tako oni poslije kraćeg razgovora legoše u krevet da spavaju.

Usred noći ustade muž i ode do friždera da pojede nešto, pa u tanjir stavio nešto hrane i poneo sa sobom u spavaću sobu. Zastade ispred statue pa reče:

„Uzmi malo brate znam kako je, prije neki dan sam dva dana stajao tako kod gospodje Petrović, umalo nisam um,ro gladan“

BONUS

"Bila sam istovremeno u vezi sa dvojicom profesora na fakultetu. Viđala sam se s njima mjesecima.

Jedva sam srednju završila i dobro mi je došlo da me neko "pogura" jer mi je bilo mrsko da učim. Obojica su bili stariji, imali su preko 40 godina ali meni to nije smetalo. 

girl8

Problem je nastao kad su saznali jedan za drugog, onda mi je jedan od njih zaprijetio da će se sve saznat. Prijetio je da će svima proslijediti moje slike,ak mi je rekao da nikad fakultet neću završit zbog ovog.

Ujutro kad sam se pojavila na ispitu, umjesto ispita svi smo dobili moje slike iz kreveta. Svi su me ismijavali, pala sam taj ispit i svaki naredni, napravili su mi neviđeni problem.

girl1

Morala sam napustiti fakultet, živa ne znam šta da kažem roditeljima. Kako ovo objasniti?"

Ne propustite