VIC: Šta ima za večeru

Kiosk
VIC: Šta ima za večeru
.

Dolazi muž kući sa posla i pita ženu:

- Šta ima za večeru?
Žena zauzme pozu pa kaže:
- Možda ja.
Muž je pogleda pa odgovori:

vic-dana

Dolazi muž kući sa posla i pita ženu:

- Šta ima za večeru?
Žena zauzme se**i pozu pa kaže:
- Možda ja.
Muž je pogleda pa odgovori:

- Znaš da ne smijem ništa masno!

BONUS: ISPOVIJEST

"Prije više od 10 godina volio sam jednu djevojku koja je tada išla u srenju školu i bila je 11 godian mlađa od mene. Voljela je i ona mene, ali zbog razlike u godinama nismo se javno viđali i niko nije znao za nas.

5ce5b7a2-2230-4722-a643-08f50a0a0a64-sad-man-690x480

 Ja sam već tada imao svoj kafić bio sam kao neki biznismen. Nakon što sam otvoriovorio jedan veliki restoran više sam se okrenuo porocima, kocki, “jeftinim” ženama, skupim automobilima. Zbog svega toga zapostavio sam moju malu, a ona je razočarana u mene, u život, otišla u Beč da studira.

Nije željela da bude ni blizu mene. Danas je jedna firma iz Austrije organizovala neku promociju svojih proizvoda u mome restoranu, nisam mogao da vjerujem kada sam nju, moju malu vidio da ulazi.

sad-man

 Šefica odjela za marketing, nakon promocije mi je u razgovoru rekla da se nikada nije udavala, da posle mene nikada nije imala ni drugog momka i da je cijeli svoj život podredila karijeri. Mnogo sam tužan imam 40 godina i cijeli dan plačem kao dijete. Zbog nekih nebitnih stvari i trenutnog zadovoljstva sam izgubio jedino što je vrijedilo u mome životu. Ne dozvolite sebi da se kajete, mnogo je teško."

Ne propustite