VIC DANA: Pao Mujo sa 7. sprata

Kiosk
VIC DANA: Pao Mujo sa 7. sprata
.

Pao Mujo sa 7. sprata i razbio se samo tako.

Ustaje on polako, narod se okupio oko njega.

Nailazi Haso i pita ga:

sprattt

- Mujo šta je bilo? Što se ovaj narod skupio?

- Nemam pojma i ja sam tek stig'o!

BONUS

"Moja kćerka je u razmaku od 4 godine rodila 3 djevojčice. Sve tri visoko rizične trudnoće, svaki put jedva preživjela porod, ali… njen muž i NJENA SVEKRVA su insistirali da rodi muško, da rodi nasljednika… Iako su joj ginekolozi strogo zabranjivali da više ostaje trudna, ona je ipak samo 4 mjeseca nakon zadnjeg poroda ponovo.

bigstock-it-s-so-sad-story-116331719-e1519055705346

Uz velike muke izdržala je samo do sedmog mjeseca trudnoće, a onda je 4 dana kasnije hitno prebačena u bolnicu. Porodili su je carskim rezom, a doktori su se 7 sati borili za njen život nakon čega su nam javili da je moja kćerka na žalost izgubila bitku za život, nije izdržala, njeno tijelo nije imalo snage da se izbori, da preživi.

Danas je godina dana od te tragedije koja mi je prosto zaustavila život, sve je stalo te noći… da, zaboravila sam napisati, i četvrta beba je djevojčica.

sad-beautiful-woman-looking-camera-feeling-lonely-and-heart-broken-4k-4eg-e4ucg-f0003

Nekada sebe tješim, mada je grozno i pomisliti tako nešto… da je moja kćerka preživjela ko zna koliko bi se još puta morala poroditi do tog MUŠKOG NASLJEDNIKA, ko zna kroz šta bi sve prošla u životu, tako da možda je i bolje što je… ? uh… srce mi sa rasipa u komade, vjerujte mi :(… Imala je samo 25 godina"

Ne propustite