"Moj muž je divan, ali kada mu majka, moja SVEKRVA napuni glavu lažima..."

Kiosk
"Moj muž je divan, ali kada mu majka, moja SVEKRVA napuni glavu lažima..."
.

"Moj muž je divan, ali kada mu majka, moja SVEKRVA napuni glavu lažimo o meni naprosto podivlja i postane mnogo okrutan, bezobrazan i NASILAN! Živimo sa njegovim roditeljima u njihovoj kući i to se često dešava i iako me muž svaki drugi treći dan šamara, nekada i mnogo teže pretuče znam da je dobra osoba i da to ne radi svojom voljom.

Zbog toga sam prije nekih mjesec dana dok je on bio na poslu, sa kamerom snimila kako me svekrva ponižava, kako mi govori da ću ponovo dobiti batine od njenog sina i kako su moji dani pod njenim krovom odbrojani. Kada je muž došao po običaju su uslijedile batine, prepustila sam se, a kada je završio i dok je bIo još pod bijesom pustila sam video na plazmi.

sad-man

Gledao je i nIje mogao vjerovati, tada sam vidjela suze na njegovom licu, a onda je samo isrčao iz naše sobe. Pretukao ju je, svoju majku kao mene što nije nIkada. Evo mjesec dana živimo kao podstanari, nema nikakav kontakt sa svojom mamom i konačno, nakon 2 mjeseca pakla, uživamo u braku. Znala sam da će doći ovo vrijeme, vrijeme uživanja."

Ne propustite