KOJA MAJKA SA SLIKE NE DRŽI SVOJE DIJETE? Odgovor će otkriti nešto JAKO VAŽNO O VAMA!

Kiosk
KOJA MAJKA SA SLIKE NE DRŽI SVOJE DIJETE? Odgovor će otkriti nešto JAKO VAŽNO O VAMA!
.

Odgovor na ovo jednostavno pitanje otkriće vam kako komunicirate sa drugim ljudima, kako vas oni vide i šta vam je najveća mana u tome!

1 - Nemate puno prijatelja, ali kada se vežete za nekoga, uradićete sve da oni budu srećni! CIJenite svoj lični prostor i ne dozvoljavate nikome da ga narušava. Ako se pred vama nalazi neka važna odluka, radije ćete sedeti sami i neko vreme razmišljati nego pozvati nekoga za savJet. Vaša porodica i prijatelji mogu da 100 odsto računaju na vas - nikada ih neće izdati. Međutim, nekada se previše žrtvujete za druge ljude.

2 - Ako nekoga treba da saslušate - tu ste! Uvijek ste spremni da pomognete drugim ljudima i ne možete dugo da budete ljuti na nekoga. Lako upoznajete nove ljude i imate puno prijatelja. Vaše kolege vas cene. Ipak, kada vam se neko dopada, prerano se otvarate i govorite o svojim osjećanjima, a onda shvatite da ste ipak pogrešili.

3 - Vi ste mirna osoba, ljudi vole da pričaju sa vama. Vjerujete da je prijateljstvo važan deo života i zaista uživate u vremenu provedenom sa drugim ljudima. Lako postižete kompromise, čak i preobratite ljude na svoju stranu. Međutim, umijete da budete previše impulsivni pa tako čak i ako nađete najmanju manu kod nekoga, u stanju ste da potpuno prekinete odnose sa tom osobom.

Ne propustite