""Zaova mrzi mene i moje dijete.."

Kiosk
""Zaova mrzi mene i moje dijete.."
.

"Zaova mrzi mene i moje dijete, svekar hoće da ga tuče, a za svekrva je napravila haos od kuće. Uf.

Prije godinu dana muž, beba od 9 mjeseci i ja smo otišli kod njegovih na ručak. Tu je bila i zlobna zaova isto sa bebom bez muža. Naša kćerkica je počela da plače, bila je gladna i spavalo joj se, cucla se začepila, ja trk iz sobe da je odčepim i čujem zaovu kako komentariše kako ćemo je upropastiti, a svekrvu kako treba da je istučemo.

Pukla sam, rekla da nemaju pravo da se mešaju i da tuku moje dete, gde mi je svekar rekao da ima i marš napolje, dovedi dete da ga mi prevaspitamo kad ne znaš ti.

woman

Ja u panici krenem da plačem a muž izlijeće iz sobe i pita šta je, gdje mu zaova odgovara ko sam ja da dođem tu i govorim šta da se radi. Kreće haos, govore kako ja ništa ne radim itd-

U braku smo 4 godine, tad sam bila na porodiljskom i sve vrijeme bila sa djetetom. Bila sam trudna, nisu ni znali, a par dana nakon toga izgubila bebu. Od tad mi brak u krizi, smatram da me muž nije dovoljno štitio., nastavio je da da se čuje i viđa sa svima njima.

A ja u tu kuću ne idem kad je zaova tu. Prešla sam njegovim preko toga, zbog njega ali nikada neću moću da uđem u tu kuću bez nekog bola, on me ne razumije..."
 

Ne propustite