PRIZNALA SAM MU DA SAM GA PREVARILA, ALI KAD MI JE POSLAO OVU ZADNJU PORUKU SUZE SU MI SAME KRENULE: Sve sam očekivala, samo ovo NE!

Kiosk
PRIZNALA SAM MU DA SAM GA PREVARILA, ALI KAD MI JE POSLAO OVU ZADNJU PORUKU SUZE SU MI SAME KRENULE: Sve sam očekivala, samo ovo NE!
.

PRIZNALA SAM MU DA SAM GA PREVARILA, ALI KAD MI JE POSLAO OVU ZADNJU PORUKU SUZE SU MI KRENULE: Sve sam očekivala, samo ovo NE!

1-chat

ostatak chata: 

2-chat

 

BONUS

POSLALA SAM MU PORUKU DA MI POKUPI SESTRU, A KAD MI JE U ZADNJOJ PORUCI REKAO ZAŠTO NEĆE, SKAMENILA SAM SE: Sve je saznao, RAZVODIM SE!

marija1

BONUS

DOMAĆI PJEVAČI NEKAD I SAD

Mnogima su danas modni uzori, lijepi i mladi ljudi ali na počecima svoje karijere su izgledali mnogo drugačije.

Kako je napredovala moda, tako se i naša estrada mjenjala.  Kada pogledamo njihove slike sa početka karijere, transformacije koje su doživjeli će vam biti zaprepašćujuće.
 
Kada pogledamo slike Seke Aleksić, vidimo da je dosta ulagala u svoj izgled, a najveće promjene trpjela je njena frizura.
 


seka

 

Ana Kokić voli da isprobava razne boje kose, ali ona koja je svima najupečatljivija je ipak plava boja sa početka karijere.
ana

 
Dara Bubamara, uvijek vesela djevojka najviše voli da nosi kratku kosu. Na početku karijere bila je vrlo mlada i ličila je na nekog dječaka dok je danas vrlo atraktivna.
dara

Dragana Mirković se na početku pojavila sa kovrdžavom kosom, dok je danas žena puna samopozdanja, šarmantna i vrlo atraktivna.
dragana

Goga Sekulić rijetko ko pamti sa početka svoje karijere dok je bila plavuša.
goga

Aca Lukas je svoju karijeru počeo kao mladi roker, što i dokazuje njegov izgled. Međutim, dugu kosu nikada nije skratio do kraja.
 
 aca

Ne propustite