ISPOVIJEST

"Ložio me profesor iz srednje škole, a onda se.."

Objavljeno:13.02.2020 - 11:30
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Ložio me profesor iz srednje škole, pa se oženio. Ja morala da ga zaboravim, naravno. Prošle godine upisala sam fakultet i vraćam se kući, sreće me taj isti profesor i nudi mi da me odeze kući.

Činilo mi se da je još ljepši, smije se glasnije i opušteniji je, pa sam kroz šalu rekla da sam bila zaljubljena u njega prije 3 godine. Pitao me zašto mu to nisam rekla, nisam znala ni šta da mu kažem. Bilo pa prošlo. 

girl-5

Slagala sam ga za adresu da bi otišli dalje od civilizacije sami, onda smo stali i pitao me gdje idemo, ja sam promrljala nešto i shvatila da imam priliku da budem sa njim. I ljudi ono se samo desilo, tako sam imala jedno predivno iskustvo sa mojim profesorom.

girl1

Kad me je ostavio ispred kuće, mahnuo mi je i uz osmijeh je rekao da se razveo prošle godine. Ljudi, ja sam još jače zaljubljena! Mislim da ga volim."

Izvor: Komični statusi, foto: Ilustracija

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia