VIC DANA: Muž dođe pijan kući

Kiosk
VIC DANA: Muž dođe pijan kući
.

Dođe muž kući pijan. Žena mu opali šamar i kaže:

- Hoćeš li još da piješ?

Muž ćuti.

Žena mu ponovo opali šamar i vikne:

pijanmuz1

- Hoćeš li još da piješ?

Muž ćuti.

Žena mu opali treći šamar i vikne:

- Hoćeš li još da piješ?

- Dobro, sipaj jos po jednu ako si zapela toliko!

BONUS

Vratio se kući i u krevetu kraj djevojke ZATEKAO DRUGOG DEČKA: Nije napravio scenu VEĆ NEŠTO URNEBESNO, SAD MU SE SVI DIVE NA FACEBOOKU, ovo morate vidjeti (FOTO)

Broj jedan za kiosk - Novi.ba. Vaš izvor informacija.

"Htjela sam da joj “preuzmem” muža. Iako sam profesorica historije radim kao kućna pomoćnica, tj SLUŠKINJA u jednoj porodici (ne moram pisati da su bogati).

Gospođa kod koje radim je 3 godine mlađa od mene, dok smo njen muž i ja istih godina i od prvog dana sam ja bacala oko na njega bez obzira što je bio oženjen, jer život me naučio “pravim” vrijednostima i kako da živim da bih mogla da uživam u životu. 

Nikada nisam gubila nadu i sigurna sam bila da ću kad tada biti sa njim u krevetu i čekala sam taj dan.

sadw

Ona se ponašala prema meni kao da sam niži rang od nje samo zato što ona ima novaca kao blata iako sam mnogo školovanija od nje. 

Ali ajde ja sam zarađivala za svoj život, ali to njeno ponašanje prema meni mi je davalo još veću motivaciju da joj “preuzmem” muža. I konačno sam dočekala dan kada je ona otišla na put. Znala sam da je nema i ušla sam u njihovu sobu, vidjela sam njega kako spava. Nisam gubila ni sekunde, uvukla sam mu se u krevet. U tom trenutku se on probudio i odgurno me od sebe, te me istjerao iz sobe. Nakon par minuta je izašao i rekao mi da više ne dolazim kod njih, DaO MI OTKAZ samo zato jer sam željela da spavam sa njim. 

 

Ne mogu da vjerujem kakvih GLUPIH muškaraca ima… Nije da sebe nešto hvalim, ali stvarno u odnosu na njegovu suprugu izgledam 10 puta bolje. Najradije bih da mogu okačiti moju fotku da vidite kako izgledam. Stvarno ne mogu da shvatim te muškarce… Zamolila sam ga da ništa ne govori supruzi i da mi da još jednu šansu, jbg morala sam se poniziti jer koliko god odvratan posao sluškinje bio, radila sam i zarađivala. Ništa mi nije odg, a već je prošlo 10 dana od tada…"

Ne propustite