"Upravo sam se rastala sa mužem zbog svekra i svekrve..."

Objavljeno:03.02.2020 - 18:59
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

"Upravo sam se rastala sa mužem zbog svekra i svekrve. Svadje su počele kada smo primijetili da nedostaju dukati i zlato, naravno odmah je sumnja bila na mene a ja kako bih dokazala da nisam kriva saznajem da je svekrva našla nekog ljubavnika preko interneta i da je sav novac slala njemu.

Taj njen ljubavnik je izmislio da ga žena ostavila u kreditima, kako nema od čega da hrani decu itd a mojoj svekrvi se srce cijepalo zbog toga i davala mu novac, a zauzvrat bi on pričao da je voli što je njoj bilo dovoljno da joj srce zaigra zbog njega.

woman

U tom periodu sam trpjela vredjanja i ponižavanja svekra što je muž u potpunosti odobravao sve dok im nisam rekla istinu koju krije svekrva. A kad je moj muž video tog čoveka na internetu on je odmah rekao da ga zna i da je to lažan profil od njihovog kuma.

woman1

Svekrva ne zna šta će od sramote, počela je plakati iz bijesa što je prevarena i namagarčena a ja sam se jednostavno spakovala i otišla kući. Jednostavno ne mogu da predjem preko toga što su me optužili da sam lopov.