PORUKU ZA LAKU NOĆ UMJESTO MOJE DJEVOJKE PROČITAO JE NJEN TATA: Kad mi je na kraju napisao ŠTA BI ON MENI RADIO, ZGROZIO SAM SE, KAKAV JE OVO OTAC

Objavljeno:30.01.2020 - 23:15
A A A Times Arial

PORUKU ZA LAKU NOĆ UMJESTO MOJE DJEVOJKE PROČITAO JE NJEN TATA

 Kad mi je na kraju napisao ŠTA BI ON MENI RADIO, ZGROZIO SAM SE, KAKAV JE OVO OTAC

manijak1

BONUS

Žena zove telefonom bivšu ženu svog muža.

- Slušaj jel ovaj moj hrk'o dok je živio s tobom.

- Jeste

- A šta si ti tada radila?

hrkanje

- U početku sam ga budila

- A posle?

. Posle sam mu spakovala kofere u poslala ga tebi.

BONUS

Danas sam saznala da sam pobijedila rak! Imam 25 godina i mojoj sreći nije bilo kraja. Mislila sam da je cijeli svijet moj u tom trenutku, a onda par sati kasnije dobila sam rezultate drugih nalaza kojim mi je...

OSTATAK NA: 

rak1

BONUS

OTAC:
-"Kad se večeras vratiš majci, daj joj ovu kovertu i reci joj da budući da ti je sada 18 godina, ovo je posljednji ček koji će ikada vidjeti od mene za alimentaciju. Tada se odmakni i promatraj izraz na njenom licu."

KĆERKA
-"Mama, otac me je zamolio da ti predam ovu kovertu. Rekao je da ti kažem da budući da sam sada napunila 18 godina, ovo je zadnja isplata alimentacije koju ćeš ikada dobiti. A sada bih ja trebala se odmaknuti i promatrati izraz tvog lica."

majkaa

MAJKA
-"Idući put kad posjetiš oca, reci mu da nakon 18 godina sam konačno odlučila da ga obavijestim da on nije tvoj otac ... a tada se odmakni i promatraj izraz na njegovom licu."

  
 

Komentari

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!