RODILA GA JE KAD JE IMALA 15 GODINA: Ovaj frajer je sin ZORICE MARKOVIĆ, žene lude za njim, A ON VOLI SAMO JEDNU!

Kiosk
RODILA GA JE KAD JE IMALA 15 GODINA: Ovaj frajer je sin ZORICE MARKOVIĆ, žene lude za njim, A ON VOLI SAMO JEDNU!
.

Pjevačica  i učesnica realitija Zorica Marković majka je dvojice sinova Dejana i Ilije, kojima je posvetila život i za koje se bori kao lavica, piše "Kurir.rs".

markovic-scr

Zorica danas živi u harmoničnim odnosima sa djecom i uveliko gradi kuću za njih i njihove porodice od novca koji je zaradila boraveći u rijaliti programima godina unazad.

zorica3

Starijeg sina Dejana Zorica je dobila sa samo 15 godina. Dobila ga je sa harmonikašem iz Kosjerića, mjesta u kojem je rođena. Međutim, brak nije potrajao, a nakon razvoda Zorica je napustila zavičaj. Kako se pisalo u medijima, sina Dejana, koji je pripao ocu posijee razvoda, Markovićeva je tek ponekad viđala tokom njegovog odrastanja, a on joj je to godinama zamjerao.

zorica1

Foto: Facebook

Ipak, Zorica i njen sin danas se redovno viđaju i čuju, te imaju pravi odnos majke i sina. O tome govore i fotografije koje je pjevačica objavila na svom Fejsbuk profilu.

zorica2

Foto: Facebook

Na fotografijama se može vidjeti pjevačica kako u svom domu sa osmehom na licu provodi vrijeme sa članovima porodice, a među njima su Dejan i njegova supruga, kao i Zoričin mlađi sin Ilija, kojeg je pjevačica dobila u drugom braku.

Ne propustite