VIKI MILJKOVIĆ DOBILA PONUDU OD BOGATOG BIZNISMENA: Za 3 sata nudi joj 30.000 eura! Samo da mi Miljkovićeva uradi OVO i mogu da UMREM!

Kiosk
VIKI MILJKOVIĆ DOBILA PONUDU OD BOGATOG BIZNISMENA: Za 3 sata nudi joj 30.000 eura! Samo da mi Miljkovićeva uradi OVO i mogu da UMREM!
.

Viki Miljković godinama je u srećnom braku sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom, ali i dalje ima muškaraca koji bi sve učinili samo da je upoznaju.

Jedan od njih je i M. R. (ime i prezime poznato redakciji Kurira), koji živi u Novom Pazaru i želi da da čitavo bogatstvo samo da mu pjevačica zapjeva na proslavi povodom rođenja sina. Za to ima i poseban razlog. Naime, članica žirija „Zvezda Granda“ njegova je neostvarena ljubav iz mlađih dana, pa pošto mu je tada bila nedostupna, sada kad je postao uspješan biznismen, želi da odreši kesu i za njen nastup iskešira čak 30.000 eura.

viki-ana-paunkovic

- Viki je najbolja pjevačica svih vremena. Ne krijem da sam bio, a i dalje sam, ludo zaljubljen u nju. To znaju i sve moje žene. Kad sam bio mladić, volio sam da je slušam i gledam. Kad god bih je video na nekom veselju, plašio sam se da joj priđem jer je s njom uvijek bio njen muž. Ne želim da kvarim njenu sreću, ipak, poštujem je iznad svega, ali ona će zauvijek biti u mom srcu. Što je starija, to je bolja, ženstvenija i ljepša žena. Ma, ona je prava diva, kakva Ceca, Jeca, ova ili ona. Viki je zakon za sve njih sa estrade - kaže ovaj biznismen, koji ima plan kako da dovede Viki.

- Pjevala je na svadbi kod mog prijatelja, i to više puta. U Srbiji i Švajcarskoj. Od njega ću da uzmem broj i da je angažujem za svoje veselje, koje planiram za projleće, kad mi se rodi sin. Vjerujte mi da se više radujem tome da je vidim kod mene na slavlju nego što pravim veselje povodom rođenja djeteta. Takav sam, šta da radim. Hvala bogu, imam djecu, neka su živa i zdrava, mom nasljedniku ništa neće faliti, ali ako pristane da za moju dušu dođe i otpjeva nekoliko pjesama, onda mogu da umrem - završava sagovornik.

(Kurir.rs)

Ne propustite