KOBIJA PITALI "FEDERRER, NADAL ILI ĐOKOVIĆ": Odgovorom je razbijesnio Amere, publika mu požela zviždati, EVO KOGA JE ODABRAO

Kiosk
KOBIJA PITALI "FEDERRER, NADAL ILI ĐOKOVIĆ": Odgovorom je razbijesnio Amere, publika mu požela zviždati, EVO KOGA JE ODABRAO
.

Kobi Brajant je bio legenda kakva se ne rađa često! Bio je jedan od najvećih košarkaša svih vremena, ali i sjajan čovjek. Zato i ne čudi što su se od njega oprostile najveće sportske veličine današnjice.

Svi su šokirani da su Kobi i njegova kćerka Đijana (13) poginuli u helikopterskoj nesreći u Kaliforniji.

kobebryant1

I u Srbiji je Kobi bio poštovan i voljen, a imao je i sjajan odnos sa Novakom Đokovićem, koji se bolnim riječima oprostio od prijatelja.

Nevjerovatno, ali Novak je neposredno pred pogibiju Kobija govorio o njemu kao jednom od uzora u karijeri.

Sasvim sigurno ostaće zauvijek upamćen i intervju koji je Kobi dao u Americi tokom US Opena.

Rafa, Rodžer, Novak? - pitala ga je voditeljka.

- Sveto trojstvo tenisa.

Možeš li da izabereš?

- Novak je moj čovjek. Imamo sjajan odnos dugo - rekao je Kobi, a publika koja čula Brajanta počela je da zviždi, ali on nije mario za to.

kobe2

- Shvatio sam, shvatio sam - uzvratio je on nakon konstatacije novinarke da se publici ne sviđa odgovorio. Zatim je dodao da poznaje i preostalu dvojicu iz "svetog trojstva tenisa". Nadala preko saigrača Pau Gasola, dok mu je Federer poslao reket kada je čuo da igra tenis.

Ko je najveći svih vremena bila je uporna novinarka?

- Bolje da se zaustavim sa ovom temom, posebno ovdje - nasmijao se Kobi zbog reakcije publike, koja očigledno nije naklonjena Novaku.

(Telegraf.rs)

Ne propustite