HTIO SAM DA OPUSTIM DJEVOJKU ZA VRUĆE PORUKE, NADAO SAM SE PROVOKATIVNOJ SLICI: Kada mi je poslala zadnju poruku, pukao sam od smijeha!

Objavljeno:27.01.2020 - 17:51
A A A Times Arial

HTIO SAM DA OPUSTIM DJEVOJKU ZA VRUĆE PORUKE, NADAO SAM SE PROVOKATIVNOJ SLICI: Kada mi je poslala zadnju poruku, pukao sam od smijeha!

screenshot-16

Ostatak chata:

screenshot-1

BONUS

PITAO ME JE KAD ĆEMO "UŽIVATI", A NAKON MOG ODGOVORA MOŽE UŠIMA DA SE POKRIJE OD SRAMOTE: Ovakvu blamažu sigurno još nije doživio, kad vidite PUKNUT ĆETE OD SMIJEHA!

83363714-695840620820691-9185741148314927104-n

BONUS ISPOVIJEST:

"Rodom sam iz Bosne sam i trenutno živim u Beču. Tako sam razočarana da ne znam od kuda da počnem…

Iduće sedmice planirali smo da posjetimo moje roditelje u Bosni, a danas mi je muž rekao da on ne ide, a ja da idem sam i da se ne vraćam njemu u Beč. 

sad

Šokirala sam se, počela da plačem… nisam znala zbog čega je to odlučio, zbog čega me otjeruje, ao nda mi je rekao da me uhvatio kako kradem od njega.

To me baš pogodilo, jer pod krađom smatra to što sam sa njegovog računa skinula 100 eura da kupim poklone mojim roditeljima, sestri, bratu i njihovoj djeci. Grozno… jer kada idemo njegovim roditeljima i njegovoj porodici potrošimo i preko 200 eura na poklone.

sad-woman-thinking-sitting-on-sofa-staring-at-nothing-h8dvv6hie-thumbnail-full11

Stvarno grozno, još mi je sve što sam kupila uzeo i natjerao me da mu dam račune da može da vrati poklone koje sam kupila. Kada smo se vjenčavali i dok sam bila u Bosni bila je skroz druga priča, hvalio se hiljadama eura koje zarađuje i koje troši, a sada ovo…

sad-woman

Ustvari kada sam bolje razmislila problem je druge prirode… Naime već 3 godine smo u braku i ja još uvijek nisam rodila nijedno dijete, imam manjih zdravstvenih probleme, a on želi djecu… ne zbog djece, već zbog socijalnih primanja na djecu, a ovo sa 100 eura je našao kao izgovor."

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 

Sponsored by Luponmedia